به گزارش شهریار، جعفر رنجبرپور با ذکر این خبر گفت: با هدف فرهنگ سازی هر چه بیشتر کاشت گیاهان دارویی از سال ۹۸ با همکاری جهاد کشاورزی استان پروژه شناسایی گونه های گیاهی مقاوم و متناسب با شرایط ویژه عینالی آغاز و امسال این گیاهان به کشت انبوه رسید.
جعفر رنجبرپور با با بیان اینکه گیاهان دارویی زوفا در سطح تفرجگاه عینالی به گل نشست، توضیح داد: این گیاهان علاوه بر مقاوم به کم آبی و آفات و امراض گیاهی به دلیل داشتن رنگ و بوی زیبا جایگزین مناسبی برای گل های فصلی هستند.
رییس اداره نظارت بر حفظ و توسعه فضای سبز سازمان افزود: علاوه بر زوفا، رزماری، شمعدانی معطر، برای اولین بار در سطح استان پروژه کشت موسیر نیز در ارتفاعات عینالیی با تلاش کارشناسان عون بن علی و مشاوره های فنی کارشناسان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات با موفقیت انجام شد.
وی با بیان اینکه کاشت و توسعه گیاهان دارویی ظرفیتی نو و ثروت آفرین در تفرجگاه عینالی به شمار می رود اظهار نمود: پرورش و تکثیر گیاهان دارویی در کشورهای پیشرفته قابلیتهای بسیار بالایی در ایجاد اقتصادی پویا و درآمد حاصل از تولید دارد استفاده از ظرفیت گلخانه های عینالی برای افزایش تولید این گیاهان را در برنامه کاری خود داریم و از سرمایه گذاران و علاقمندان که مایل هستند در تولید انبوه گیاهان دارویی مشارکت داشته باشند دعوت به مذاکره و همکاری می کنیم.

رییس اداره نظارت بر حفظ و توسعه فضای سبز سازمان عون بن علی گفت: موفق به تولید و کشت انبوه گیاهان دارویی نظیر زوفا، رزماری، موسیر، شمعدانی معطر به عنوان کشت جایگزین گل های فصلی در ارتفاعات کوهستانی عینالی شدیم.
ارسال نظر