به گزارش شهریار، یاسین بجانی روز دوشنبه در برنامه تلویزیونی تبریزیم اظهار کرد: یکی از مهمترین تصمیمات ما در دوره ششم شورای شهر، اولویتدهی در تکمیل پروژههای مدیریت شهری قبلی و پیگیری مصوبات شورای پنجم شهر در حوزه کمتوانان است که اجرائی و عملیاتی نشده است.
او افزود: طبق ماده ۲ قانون جامع حمایت از کمتوانان، سالانه باید ۳۰ درصد اماکن عمومی و معابر و پیادهروی شهری برای این عزیزان مناسبسازی شود که متأسفانه این کار صورت نگرفته است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: متأسفانه کمتوانان شهر بعضا در ساختار شهری از یاد رفته بودند و در بحث خدمات شهری و مناسبسازی معابر و پلهای عابر پیاده، آن طور که باید و شاید مناسبسازی برای کمتوانان و جانبازان صورت نگرفته بود.
او اضافه کرد: با توجه به شناخت و تجربه کاری که در این حوزه دارم، خود را ملزم به بهرهگیری از جدیدترین تکنولوژی و راهحلها برای بهبود وضعیت این عزیزان کردهایم.
او خاطرنشان کرد: ۸ درصد جامعه ما مددجویان بهزیستی هستند و حول و حوش ۱۲۰ هزار نفر مددجو داریم که اگر میانگین هر خانوار را ۳ نفر حساب کنیم، ۳۶۰ نفر درگیر این موضوع هستند.
بجانی با اشاره به ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی شهر اعلام کرد: توسعه حمل و نقل عمومی یکی از اصلیترین برنامههای ما در کمسیون عمران، ترافیک و حمل و نقل خواهد بود؛ متأسفانه سیستم حمل و نقل ما به خصوص ناوگان اتوبوسرانی فرسوده شده است.
او یادآور شد: با در نظر گرفتن این وضعیت، با شروع دانشگاهها و مدارس با مشکل مواجه خواهیم شد و شاید موج جدید کرونا نیز آغاز شود که البته رئیس شورای شهر و سرپرست شهرداری محکم پای این قضیه هستند که اقدامات مطلوبی در این حوزه انجام گیرد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز سیستم مویرگی حمل و نقل را راهکار توسعه حمل و نقل عمومی معرفی و اعلام کرد: سیستم حمل و نقل ما متأسفانه با استاندارد جهانی یکسان نیست و در اکثر شهرهای بزرگ دنیا، سیستم حمل و نقل به صورت مویرگی و شاخهای است.
او افزود: در شهرهای ما اتوبوسها تنها در خیابانهای اصلی فعالیت دارند و امکان تردد در خیابانهای فرعی وجود ندارد که برنامهریزی محکمی در این حوزه طراحی کردیم که علاوه بر اتوبوس، مینیبوس و ون نیز خریداری شده و در محلات تبریز این سیستم مویرگی را توسعه دهیم تا میزان رضایتمندی شهروندان را بالا ببریم.
بجانی با اشاره به برنامه کمیسیون محیطزیست و خدمات شهری نیز گفت: در کمیسیون محیطزیست و خدمات شهری، برنامه ما مکانیزه کردن دستگاه و ماشینآلات شهرداری است.
او افزود: یکی دیگر از مشکلات ما کمبود سرویس بهداشتی در سطح شهر است، که در این راستا یک تیم جوان نخبه اقدام به ساخت سرویس بهداشتی تمام مکانیزه کردهاند که برای اولین بار در کشور در شهر تبریز به کار گرفته خواهد شد.
این عضو شورای شهر تبریز تأکید کرد: تلاش کردیم از ابتدای بحث انتخاب شهردار به صورت شفاف و علنی کارها را پیش ببریم که بر همین اساس مشارکت مردمی را نیز همراه خود داشته و این کار را بدون زد و بند و اتفاق و مورد خاص پیش بردیم.
ارسال نظر